Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med det meste. Vi jobber bredt for å få optimal utnyttelse av eiendommen. Sammen med deg som oppdragsgiver skreddersyr vi oppdraget for å få det beste sluttproduktet, uavhengig om det er stort eller smått det som skal bygges eller rehabiliteres.

Nedenfor kan du lese mer om våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss for en prat rundt nettopp dine utfordringer.

Etableringsbistand

Les mer

Ved butikketableringer står vi på leietakers side, og vi samarbeider med en rekke velkjente butikkjeder. Vi har flere konsepter innen bl.a. mote, leker og servering. Felles for alle konsepter er at vi er stadig på utkikk etter nye muligheter for etablering.

Du som utleier har kanskje den rette lokasjonen for en av våre kjeder? Eller ønsker du som etableringsansvarlig hjelp til å finne de rette lokalene for din kjede? Ta gjerne kontakt for en uformell prat!

Les mer om butikkjedene HER!

Senior Rådgiver

Eivind Preus

Analyse & Strategi

Les mer

Etablering av en handelseiendom er en prosess som alltid krever utførlige forstudier. NCM Development sin styrke ligger i en solid og bred bransjekunnskap som gjør at vi kan levere de handelsanalyser og mulighetsstudier som kreves for å kunne utvikle eiendommene optimalt.

Vårt perspektiv er bredt. Det betyr for eksempel at samfunnsperspektivet alltid inngår som en naturlig del av et forstudie. Slik får du en helhetlig kunnskap når du skal vurdere forutsetninger og muligheter før du går videre med din investering. Gjennom vår daglige kontakt med aktører innen handel, service og servering har vi kunnskapen om hvordan markedet fungerer, og vil derfor sørge for at du vil få utnyttet din eiendoms fulle potensial.

Senior Rådgiver

Niels-Andreas Lundheim

Utvikling & Utleie

Les mer

NCM Development har siden 1981 bistått med utvikling av nye prosjekter, samt fornyelse og utbygging av eldre eiendommer. Et godt utgangspunkt for å skape en optimal layout og butikkmiks for din handelsplass. Gjennom våre analyser vurderer vi også områdets infrastruktur og attraktivitet.

Å utvikle eller fornye kommersiell eiendom er en komplisert prosess. Vi jobber med den fullstendige utleieprosessen – både for hele eiendommer og enkeltlokaler. Det betyr blant annet at vi tar ansvar for utforming av leiekontrakten, forhandlinger med leietakere og signering av kontrakt.

Du kan velge å få hjelp med en totalløsning som omfatter alt fra det grunnleggende analysearbeidet til anlegget er i drift, eller vi kan sammen finne frem til hvilke elementer du trenger bistand til.

Daglig leder/ Senior Rådgiver

Pål Martin Fosdal

Senior Rådgiver

Ingvild Bemer Landaas

Kontakt NCM