Butikketablering

Ved butikketableringer står vi på leietakers side, og vi samarbeider med en rekke velkjente butikkjeder. Vi har flere konsepter innen bl.a. mote, leker og servering. Felles for alle konsepter er at vi er stadig på utkikk etter nye muligheter for etablering.

Du som utleier har kanskje den rette lokasjonen for en av våre kjeder? Eller ønsker du som etableringsansvarlig hjelp til å finne de rette lokalene for din kjede? Ta gjerne kontakt for en uformell prat!

Nedenfor ser du en kort presentasjon av våre konsepter.

New Yorker

New Yorker er tyskeid og en av Europas største klesskjeder med mer enn 900 butikker i 32 land. Kjeden fremstår med smarte og trendy klær for motebevisste kunder fra 12 år og oppover til 25 – 35 år.

Arealbehov: ca. 1 000 – 1 100 m2 hvorav 900m2 salgsareal

Kjeden etablerte seg i Norge i 2012 og søker etableringer i større kjøpesentre.

Teknikmagasinet

Teknikmagasinet er en svensk filialkjede med spennende butikker innen Hi-Tech og hobby. Ekspansjonen i Norge startet i 2005 og kjeden har nå over 30 butikker. Kjeden holder et lavt prisnivå på prispressede produkter, men legger vekt på høy service og gode garantibestemmelser.

Arealbehov: 50 – 80 m2

Rituals

Rituals er en internasjonal kjede innen «Home & Body Cosmetics» som i 2014 etablerte seg i Norge for første gang. De to første butikkene åpnet på Sandvika Storsenter og Fornebu S. Allerede etter 12 måneder i Norge har de utvidet til 10 butikker og ønsker en dobling i 2016.

Arealbehov: 60 – 80 m2

Foreløbig er sørlige del av Norge – inklusive Trondheim – av interesse.

Max Hamburger

Max Hamburger er Sveriges mest populære hamburgerkjede, og som nå satser internasjonalt. Den første restauranten i Norge åpnet på Egertorget i Oslo mai 2011, og den siste ved IKEA Ringsaker. Begge er en kjempesuksess!

Arealbehov: 250 – 400 m2

Etableringer langs hovedveier med mulighet for Driv-through er prioritert, men andre muligheter er også av interesse.

Ganni

Colina Retail AS leverer mote for moderne kvinner fra danske Ganni til ca 60 forhandlere I Norge. Selskapet har egne monobrand stores i Stavanger,  Oslo og Sandvika og søker lokaler til tilsvarende butikker i  sentrum av Bergen, Trondheim og Oslo (nær Karl Johans gate).

Arealbehov: 50 – 100 m²

Companys

Klein-Gruppen driver 4 forskjellige konsepter innen mote bl.a. danske Companys. Dette er et multibrandkonsept for kvinner og vi søker lokaler i Bergen, Oslo samt middels store byer som Tønsberg, Drammen og Ålesund.

Arealbehov: ca 200 m²

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret er et attraktivt konsept innen klær for mor, barn og gravid, i egen design og stil. Kjeden har i dag 23 butikker i Norge  har som mål å øke til ca. 30 butikker.

Arealbehov: 120 – 160 m2

Mammut

Mammut er et 150 år gammelt sveitsisk merke innen klær og utstyr til bruk i høyfjellet. Selskapet er på jakt etter et lokale i Oslo til en Mono Brand Store. Produktene selges allerede i utvalgte sportsbutikker, men det ønskes også egen butikk på trafikkert gateplan.

Arealbehov: 150 – 250 m2

Lokale på eller ved Karl Johansgate er prioritert.

CMYK

CMYK er landets mest hurtigvoksende kjede innen accessories. fra sin start i Bergen i 2005 har kjeden vokst til ca. 50 butikker, og ønsker fortsatt ekspansjon. Målgruppen er ung og voksen dame, og produktene er vesker, belter, smykker, hårpynt og klokker.

Arealbehov: 50 – 80 m2

 

Modern Design

Modern Design er en frisørkjede med mange salonger i Sandnes / Stavangerområdet. Salongen i Sandvika Storsenter ble etablert som den første utenfor nærområdet og siden har Fornebu S og Bekkestua Senter kommet til.

Arealbehov: 100 – 150 m2

Med utgangspunkt i den meget vellykkede etableringen i Sandvika ønsker kjeden flere salonger i Oslo Vest, Asker og Bærum.

Norli

Norli er Norges største bokhandlerselskap med over 65 butikker over hele landet, i tillegg til nettbutikken. Norli legger vekt på kvalitet og kultur og fører et bredt utvalg bøker i alle kategorier. Norlis butikker er også stedet der du kan møte forfattere og bøker gjennom mange typer interessante arrangementer.

Arealbehov: 250 – 400 m2.

Design Haircare

Design Haircare er fire frisørsalonger som i dag drives på Jessheim, Strømmen Storsenter, Romerikssenteret  og Amfi Eidsvold med stor suksess. Salongene er innovative både med hensyn til produkter og drift; bl.a. online-booking, og først i Norge med mobilt køsystem for drop in-kunder.

Arealbehov: 85 – 125 m2

 

Knut Ødegaard & Co AS

I denne sammenheng jobber vi med konseptet Ødegaard Dame. Et veldrevet konsept med målgruppe voksen dame. Ødegaards butikker er kjennetegnet av god evne til markedstilpasning og høy arealeffektivitet. Ødegaard er kort og godt en dyktig kjøpmann. Driver i dag 10 butikker i Buskerud, Telemark og Vestfold samt Asker og Bærum. Er medlem av Til Henne-kjeden som i tillegg til Ødegaard har ca. 20 butikker i Øst-, Vest- og Midt-Norge.

Arealbehov: ca 150 – 175 m2

Jysk

Jysk har ca. 70 butikker over hele landet som selger «alt til boligen». Internasjonalt har Jysk ca. 1 800 butikker fordelt over 35 land.

Arealbehov: 1 300 – 2 000 m2

På vegne av Jysk søker vi lokale i Oslo, Asker og Bærum.

Kontakt NCM