Nyskapende mat- og servicekonsepter inn i Bjørvika

Diagonale i Bjørvika, Oslo er et miljøeffektivt og urbant nybyggprosjekt beliggende i et knutepunkt for kultur og kollektivtrafikk – alt innenfor en gangavstand på 5 minutter. I skrågaten mellom student- og kontorbyggene som til sammen utgjør Diagonale, blir det et myldrende byliv med butikker og kafeer og mange fotgjengere på vei til Operaen, Deichmanske, Lambda og Oslo S. Denne gaten danner en diagonal siktlinje mellom Operaen og Oslo S, slik at reisende skal få kontakt med Operaen.

I Diagonale utvikler 4Service en personalrestaurant basert på matopplevelser fra De 3 Stuer – ekte kokker – ekte råvarer – ekte matglede, som vil gi brukere av bygget en personalrestaurant med høy kvalitet i lyse og urbane lokaler på gateplan, og med en fantastisk mesanin med nydelig utsikt.

For å utnytte byggets attraktive beliggenhet, skal dette kombineres med kommersiell restaurantdrift utover normal lunsjservering til byggets leietakere. Dette gir eierne HAV Eiendom og Thon Eiendom et arealeffektivt bygg. Her blir arealer til personalrestauranten også benyttet til kafè og kommersiell restaurantdrift i en større del av døgnet, tilpasset bylivet og behovet for gode mat- og kulturopplevelser. Med dette gir eierne et bidrag til et vitalt byrom i Bjørvika.

For å utvikle byggets ide og profil, vil 4Service gjøre bruk av bl.a. sensor- og App-teknologier for å vise mulighetene i et «Smart Bygg». Dette innebærer blant annet å måle forbruk, frekvenser, hendelser og bestilling av tjenester, slik at periodisk brukeroppfølging erstattes med aktivitetsstyrte tjenester som gir bedre kundeopplevelser og lavere kostnader. 4Service vil også levere ulike servicetjenester i bygget, og tilby en rekke muligheter for leietakerne.

Ambisjonen er at videreutvikling av brukertilpassede tjenester skal gi økt effektivitet og attraktivitet– som blant annet catering hjem, oppskriftsbank, renseritjenester og handletjenester»

Vi er stolte av å få være med å fremforhandle denne avtalen på vegne av 4Service og gleder oss til å samarbeide på flere spennende prosjekter med dem i fremtiden, sier daglig leder i NCM Development AS Pål Martin Fosdal.

Kontakt NCM