Eiksmarka Senter står opp fra asken!

Eiksmarka Senter som ofte blir omtalt som Norges første kjøpesenter skal nå jevnes med jorden og bygges på nytt.

Tiden hadde gått fra det gamle senteret, og eierne så seg nødt til å starte med helt blanke ark når man nå skulle gå igang med fornyingsprosessen. Senteret blir i løpet av høsten totalt jevnet med jorden. I januar begynner man gravearbeidet og sørger for to nye parkeringsetasjer under bakken.

Dagligvaren blir lagt i første underetasje på hele 2000 kvm, og får med det over 60 parkeringsplasser rett utenfor butikk. Rullebånd vil sørge for direkte tilgang til senterets første etasje hvor vi får inn apotek, frisør og andre handlestilbud godt tilpasset det lokale miljøet.

Senteret med fem boligblokker vil stå ferdig våren 2018.

NCM Development er allerede godt i gang med utleiearbeidet, og utover høsten  forventer vi å ha fullsignert hele senteret.

Kontakt NCM